Kiadványok

Itt megtekintheted minden eddig megjelent kiadványunkat, az ONLINE RENDELÉS menüpontban bele is hallgathatsz a számokba, és meg is rendelheted őket!

Zenei kiadványok | Videók | Cikkek


Tommy Sy Tommy Sy Band (Intro)

Megnézem (256k)
Tommy Sy riport, Radio Cafe, 2006. jan.

Cikk: Tommy Sy

A történet Brüsszelben, 1975. tavaszán kezdődött. Ekkor látta meg ugyanis Tommy a napvilágot, és nem sokáig tétovázott belecsapni a húrok közé. "A zene már kiskorom óta központi szerepet játszott az életemben, hamar megtaláltam benne az értékeket, és magam is a műfajon belüli értékek felől közelítettem a zeneszerzéshez, mindig maximalista hozzáállással." - mondja Tommy - aki a sors kegyeltjeként, már fiatalon sok helyen élhetett a földön, mára négy nyelven beszél, számtalan kultúra jegyeit szívhatta magába, nem is csoda hát, hogy zenéjét a sokszínűség jellemzi, a szó legjobb értelmében színes. Bár Tommy-nak voltak kilengései a Rap, Szinti-Pop és más zenei irányzatok felé, az egyik kezét mindig a lázadó, kemény Rock főütőerén tartotta, és bármibe is kezdett, az őszinteség, és a dallamosság soha nem maradt el az alkotásból. A külföldön már számos országban népes rajongótáborral büszkélkedő Magyar fiú zenéje, csak most jelenik meg először Magyarországon. "Mivel mostanában filmezéssel foglalkozom, mégpedig a szex, a pornó területén, a zeneírásban a dalok témája is e körül forog, ez amúgy sem esik távol a Rock műfajtól. A "szex and drogs and rock and roll"-ból én csak a középsőt hanyagolom, inkább egészségben nevelem két csodálatos gyermekemet, és persze megtalálnak olykor a szalonképes, lírikus hangulatú dalok is." - mesélte Tommy - Tehát már itthon is hallhatjuk, és láthatjuk Tommy Sy-t, "Panties in the air" című dalával, amelynek mi is lehetne más a bemutatkozó klipje, mint egy forró hangulatú, szexi lányokkal fűszerezett rock buli, benne a pornó szakma nem egy, elismert, hazai és külföldi sztárjával.

MARKANERA

Korszakalkotót alkotni valamiben, nem könnyű dolog, de ha van valami, amiben igazán nehéz, akkor az a mai trance-dance vonal. Valakinek, valakiknek azonban úgy néz ki mégis sikerült valami olyan érzést és hangzást belecsepegtetni, amit eddig még nem érezhettünk, nem hallhattunk. És milyen érdekes, hogy aki igazán korszakalkotót csinál valamiben, az sosem kérkedik vele, nem fecsérli az időt és energiát felesleges sztárallűrökkel és olyan dolgokkal, amik az alkotó munkáról elvonják a figyelmét. Na éppen ettől születik meg az ilyen ember keze alatt a korszakalkotó gondolat, így lesz valami igazán eredeti, őszinte és sugárzó! És, hogy ne titkolózzunk tovább, gyorsan szögezzük is le, hogy egyenlőre nem fogjuk elárulni, hogy ki, kik állnak a Markanera művésznév mögött, hiszen ahogy a név jelentése is elárulja, itt valóban egy korszakalkotó zenei formációról beszélünk, akik nem siettetik a dolgokat, és amíg lehet inkább a háttérben maradva, minden különösebb erőlködés nélkül álmodják meg a jobbnál jobb dalokat, bebizonyítva ezzel, hogy igen is bármely műfajban lehet újat csinálni, mert a zene és a képzelet világa végtelen!

Hasonló felfogásban gondolkodó kiadójukkal karöltve, már idén megörvendeztetnek bennünket első dalukkal, mely "Love you" címen jelenik meg, két remix és természetesen egy szintén újító felfogásban készülő image clip kíséretében. Annyit elárulhatunk, hogy a maxi elején látható logo életre is kel a clip-ben, mely nem más, mint egy pillangó, és a végtelen, könnyed szárnyalást, az örökös megújulást kívánja szimbolizálni. És, hogy a klubokba is méltó színvonalon jusson el az anyag, természetesen bakelit korongon kapja meg a Dream-Dance stílust propagáló magyar és külföldi közönség ezt az új esszenciát, egy exkluzív, csak erre a korongra készülő club remixel megspékelve.

Elkészült a legújabb Ketten kislemez!

Végre elkészült a Ketten együttes vadi új kislemeze, amin egyből megakad a szemed, mert már a borító is egyéni, némi kreativitásról árulkodik.

Az új maxin 2 dal is található, s azok remixei. Ez a kislemez teljes mértékben Ketten produktum, hiszen az összes munkálat a Ketten Zenekuckójában készült. A Hullámok és a Szállok-szállok épp c. dalok hangulata, hangszerelése, más, mint amit az első körben megismerhettünk a Ketten-től, de ez a változás nem fog csalódást okozni azoknak, akik már ismerik a Kolipka Évi - Dudás Levente párost. Akik pedig nem, nos... azoknak szeretettel ajánlom ezt az új maxit. Ajánlom, mert fiatalos, lendületes, de főleg azért, mert őszinte és van mondanivalója! Mióta az együttes kikerült a nagy kiadók "körforgásából" és saját, magánkiadót hozott létre, nagy felszabadulás érezhető mind az új lemezen, mind a képi és egyéb megjelenéseiken.

A lelkes fiatal duó, a tavalyi évben körbejárta kis hazánk városait és szétszórta üzenetét, idén pedig már egész estét betöltő élő, lemezbemutató koncertekre készülnek. Szintén újdonságnak számít, hogy elkészült a Ketten saját honlapja, melyen mindent megtalálsz, mi szemnek -fülnek ingere, belehallgathatsz a számokba, belenézhetsz a videoklippekbe, vagy akár meg is rendelheted a Ketten eddig megjelent kiadványait! Várhatóan augusztus végétől látható az új kislemez Hullámok c. dalához készülő spirituális üzenetű image klip, mely remélhetően nagy hullámokat kavar majd, a hazai popzene állóvizében.